Info+Take the look(Selena Gomez)



    Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδειξαν πώς δεν ξέρετε αν θα θέλατε να γίνει ένα άρθρο take the look.Γι' αυτό,αποφάσισα να κάνω ένα σχετικό με τη Selena Gomez,επειδή όλοι οι υπόλοιποι celebrities υπάρχουν σε άλλα blogs.Δείτε παρακάτω πληροφορίες από τη ζωή της αλλά και την καριέρα της και κάποια πράγματα που δεν ξέρατε.Επίσης θα σας παρουσιάσω μία φωτογραφία από τα ρούχα που της αρέσει να φοράει και μία με το συνηθισμένο μακιγιάζ της.
Πάμε να τα δούμε λοιπόν!!


                                 Selena Gomez-Info
~H Selena Gomez είναι γεννημένη στο Γράντ Πέρι(Τέξας,ΗΠΑ),στις 22 Ιουλίου 1992.
~Είναι αμερικανίδα ηθοποιός,τραγουδίστρια και μοντέλο.
~Τραγουδάει τραγούδια της ποπ,ποπ ροκ,χορευτική και dubstep.
~Έχει ύψος 1,65.
~Η κολλητή της φίλη είναι η Taylor Swift.
~Οι περισσότεροι την γνώρισαν από την πολυβραβευμένη σειρά του Disney Channel(Οι μάγοι του Γουέβερλι),στην οποία υποδυόταν την Άλεξ Ρούσο.
~Είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός το 2003 και έχει παίξει σε 19 ταινίες(μία από αυτές Μια Σύγχρονη Σταχτοπούτα) και σε 13 τηλεοπτικά προγράμματα.
~Έχει 30 δικά της τραγούδια(ένα από αυτά το come & get it).
~Το 2008 ονομάστηκε εκπρόσωπος της Unisef.


         
                                 Μερικές φωτογραφίες της













Take the look(Make up+Outfit)

   AfterSchool
Αυτό είναι το outfit που έφτιαξα εγώ διαλέγοντας αυτές τις 2 φωτογραφίες.Τα ρούχα δεν είναι ακριβώς τα ίδια,αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε κάτι παρόμοιο.
1)Αν θέλετε να πάρετε το look της 1ης εικόνας,τότε βάλτε μια κοντομάνικη μπλουζίτσα σε απαλό ροζ χρώμα,ένα τζιν σορτς(αν θέλετε να έχει λίγα σχησίματα),μπαλαρίνες,τσάντα(σε καφέ χρώμα) και γυαλιά ηλίου.
2)Αν θέλετε να πάρετε το look της 2ης εικόνας,τότε βάλτε μια άσπρη κοντομάνικη μπλουζίτσα με στάμπα μια πεταλούδα(ή πολλές),ένα μαύρο παντελόνι ή κολάν,vans σε άσπρο χρώμα(γιατί τα τακούνια δεν νομίζω να φανούν χρήσιμα!) και ένα αλυσιδωτό βραχιόλι με μία καρδούλα να κρέμεται.





Take the look(Make up+Outfit)

AfterSchool
Το 1ο μακιγιάζ νομίζω είναι κάπως έντονο για ηλικίες 12-15,αλλά δεν μπορούσα να βρω άλλη φωτογραφία οπότε δοκιμάστε το 2ο make up.
1)Αν είστε πρόθυμες να πάρετε το look της 1ης εικόνας,τότε οι σκιές σε απαλά χρώματα είναι οι κατάλληλες.Αν πάλι θέλετε έντονα χρώματα δοκιμάστε να βάλετε απαλό ροζ,μοβ ή μπλε.Ένα μαύρο μολύβι θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο έντονα.Αν αυτό το θέλετε,τότε βάλτε.Για τις τελευταίες πινελιές η μάσκαρα,το ρουζ και τα σκουλαρίκια θα τελειωποιήσουν το μακιγιάζ σας(στα 2 πρώτα προσέξτε την ποσότητα!).
2)Αν θέλετε να πάρετε το look της 2ης εικόνας,τότε βάψτε τα μάτια σας με απαλά χρώματα(όπως αυτό που δείχνει το βελάκι),βάλτε μάσκαρα,lipgloss σε σκούρο ροζ και αν δεν θέλετε κρεμαστά σκουλαρίκια,βάλτε κρικάκια(όπως με το σήμα της ειρήνης,λουλουδάκια και αστεία προσωπάκια).





Και αυτά ήταν τα πιο βασικά.Ελπίζω να σας άρεσαν και αν θέλετε να τα δοκιμάσετε.
Θα τα πούμε στο επόμενό μου άρθρο!!!

Υ.Γ.:ΜΗΝ αντιγράψετε τις παραπάνω εικόνες γιατί έκανα πολλές ώρες να τις δημιουργήσω.Βάλτε τη φαντασία σας να ''δουλέψει'' και να σχεδιάσει τα δικά της σχέδια.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.